Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Engelse Tuin Feest 2017: u komt toch ook?

Engelse Tuin Feest 2017: u komt toch ook?

HARLINGEN- Het jaarlijks door Rotary Club Harlingen georganiseerde Engelse Tuin Feest vindt dit jaar weer gewoon plaats op donderdag 27 april (Koningsdag). De volledige netto opbrengst van deze dag komt ten goede aan Goede Doelen in en buiten Harlingen.

Dit jaar staat het Engelse Tuin Feest in het teken van TOUR DE TÛN. Er zijn daarom een aantal activiteiten die te maken hebben met fietsen. Wat precies kunt u het beste komen bekijken in onze mooie Engelse Tuin.

De gehele Engelse Tuin in Harlingen zal daarnaast vanzelfsprekend weer gezelligheid uitstralen. Zo is er een grote markt met kramen (kleding, sieraden, bloemen, rommelmarkt en nog veel meer), is er een grote bar, zijn er veel eettentjes (vis, friet, poffertjes, etc) en zal er weer live muziek vanaf het podium komen. Op het podium staan dit jaar onder meer Wiebe van Dijk, Winstone (Nickelszon in kleine bezetting) en Delta-V met live optredens garant voor een mooi feest. Bovendien zal het feest worden geopend door een spetterend optreden van Zeeslag met aansluitend een geweldig optreden van het harmonieorkest van de Stedelijke Muziekvereniging Harlingen!

Het feest begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur (bij de bar uiterlijk 18.00 uur). U komt toch ook?

Neem ook een kijkje op de website www.engelsetuinfeest.nl

Engelse Tuin Feest 2017: u komt toch ook?