Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Inwoner Harlingen gewond bij gewelddadige beroving

Inwoner Harlingen gewond bij gewelddadige diefstal

HARLINGEN- De politie heeft op dinsdag 29 november een 19 -jarige man uit Harlingen aangehouden voor een diefstal met geweld in een woning aan de Anjelierstraat. De politie kreeg op zondagochtend om 07:20 uur een melding binnen van een 69-jarige man uit Harlingen dat hij met geweld was beroofd in zijn woning.

Hij was in de nacht van zaterdag op zondag in contact gekomen met de verdachte. Aan het eind van de nacht ging hij met het slachtoffer mee naar zijn huis. Nadat beiden in de woning zijn krijgt het slachtoffer klappen en wordt er door de verdachte onder andere geld meegenomen. Het slachtoffer liep hierbij behoorlijk letsel op en werd voor een behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is direct een onderzoek gestart naar de verdachte. Door de forensische opsporing werd een sporenonderzoek in de woning ingesteld en door de tactische recherche is van het slachtoffer een aangifte opgenomen. Ook heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden in de omgeving van de woning. Na onderzoek kon de politie dinsdag de 19-jarige verdachte aan houden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek. In de woning van de verdachte is een huiszoeking geweest.

Bron: Politie.nl