Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Man ernstig gewond na val in REC Harlingen

Man ernstig gewond na val in REC Harlingen

HARLINGEN- Maandagavond is een man ernstig gewond geraakt tijdens werkzaamheden in de Reststoffen Energie Centrale (REC) van Omrin aan de Lange Lijnbaan in Harlingen. Dit gebeurde nadat de man enkele meters vanaf een steiger naar beneden viel.

De man raakte dermate zwaar gewond dat hij per traumahelikopter overgebracht moest worden naar het UMCG in Groningen. De lifeliner was ter plaatse gekomen om samen met het ambulancepersoneel van twee ambulances hulp ter verlenen. Daarbij kregen zij assistentie van politie en de brandweer van Harlingen. Nadat de man ter plaatse behandeld en gestabiliseerd was werd hij overgebracht naar het ziekenhuis, met het naar zich liet aanzien zware verwondingen.

Man ernstig gewond bij val in REC Harlingen

Man ernstig gewond bij val in REC Harlingen