Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

ZWEINS- Donderdagavond zijn 3 personen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A31 ter hoogte van Zweins. Bij het ongeval waren in ieder geval 2 voertuigen betrokken. Een van de betrokken auto's belandde in de onderwal naast de snelweg. Drie personen zijn gewond geraakt, waarvan één ernstig.

Alle drie zijn overgebracht naar ziekenhuizen. Ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van het Mobiel Medisch Team (MMT) dat per auto ter plaatse kwam. Brandweerlieden van diverse korpsen hielpen mee bij de bevrijding en stabilisatie van de slachtoffers en bij de afhandeling van het ongeval. De A31 was geruime tijd afgesloten tussen Franeker en Dronrijp. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

Gewonden bij ongeval A31 Zweins

Gewonden bij ongeval A31 Zweins (28-02-2019)