Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Grote brand autobedrijf Berlikum

Grote brand autobedrijf Berlikum

BERLIKUM- Autobedrijf Jonkman aan De Opslach in Berlikum is zondagavond volledig verwoest door een grote brand. Na aankomst van de eerste brandweer eenheden sloegen de vlammen al uit het pand. Hierop werd de brand opgeschaald naar 'Grote brand'.

Omdat direct duidelijk werd dat het pand niet te behouden was werd ingezet op het voorkomen van overslag naar naastgelegen panden. Om grote hoeveelheden bluswater aan te kunnen voeren werd ook het grootwatertransport ingezet. Circa anderhalf uur naar het uitbreken van de brand werd het sein 'Brand meester' gegeven. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan. Bij de brand is mogelijk een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen.

Grote brand autobedrijf Berlikum

Grote brand autobedrijf Berlikum

Grote brand autobedrijf Berlikum

Grote brand autobedrijf Berlikum

Grote brand autobedrijf Berlikum (06-11-2016)