Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Grote verkeerscontrole in en rondom Franeker

Grote verkeerscontrole in en rondom Franeker

FRANEKER- Donderdag werd in Noordwest Fryslan in en rond Franeker een verkeerscontrole gehouden. Er werden 12 bromfietsers gecontroleerd. Daarbij werd 1 proces-verbaal opgemaakt voor het overschrijden van de maximum snelheid.

Tevens werden er diverse waarschuwingen gegeven voor onder andere de remmen, spiegels en niet goedgekeurde helm. Op de Harlingerweg te Franeker werd er een lasercontrole gehouden. De maximumsnelheid op deze weg is 50 km/h binnen de bebouwde kom. Hierbij werden 7 bekeuringen uitgeschreven aan automobilisten die, na correctie, te snel reden. De hoogst gemeten snelheid was 78 km/h. Tevens werd er een bestuurder staande gehouden voor openstaande boete's. De bestuurder heeft het bedrag betaald aan het politiebureau.

Bron: Politie Noordwest Fryslan