Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Harlingen Ongeschut 2018 afgelast

Harlingen Ongeschut 2018 komt eraan

HARLINGEN- ** Update** In verband met de verwachte weersomstandigheden (harde wind, windstoten, regen en een hoge waterstand) heeft de organisatie van Harlingen Ongeschut in goed overleg besloten het evenement af te lassen

Aanstaande zaterdag staat alweer de zevende editie van Harlingen Ongeschut op het programma. Beleef een unieke, onvergetelijke en betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Harlingen. Niet voor niets wordt Harlingen "de voorstad van Londen" genoemd. Harlingen heeft een bedrijvige haven, prachtige grachten, monumentale panden en meerdere nostalgische bruggen. Varend zie je Harlingen op een geheel andere manier dan wanneer je langs de grachten loopt. Harlingen Ongeschut wordt ongetwijfeld ook dit jaar weer een succes. Honderden bootjes, in alle soorten en maten, gaven vorige edities gehoor aan de oproep om mee te doen aan het dit Harlinger evenement. De vaarroute is als volgt:

Noordoostersingel > Zuidoostersingel > Simon Vestdijksingel > Rozengracht > Zuiderhaven > Oude Buitenhaven > Noorderhaven > Rommelhaven > Noordijs > Franekereind > Noordoostersingel

Alle deelnemende bootjes verzamelen tussen 19.00 -19.30 uur in de Noordoostersingel. Tussen de opening (19.30 uur) en de slotact in de kom van de Noordoostersingel (rond 22.45 uur) is een verrassend cultureel programma door de Harlinger grachten neergezet!