Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Zonovergoten 43e HT-roeirace

HT-race roeien 2017

HARLINGEN- Vrijdag werd de 43e editie van de HT-roeirace voor sloepen van Harlingen naar Terschelling gehouden. 135 sloepen met roeiers uit het gehele land trachten de oversteek naar Terschelling te maken. Om 12:00 vertrok de eerste groep sloepen vanuit de Nieuwe Willemshaven in Harlingen.

Een uur later gingen de laatsten van start. De tocht vond plaats onder zonnige omstandigheden. Wel zorgde de soms stevige wind ervoor dat de teams soms last hadden van een pittige golfslag en behoorlijk wat tegenwind. Echter zorgde de combinatie van een heerlijk zonnetje en een lekkere temperatuur voor een mooie tocht. Voor zover bekend verliep de tocht zonder grote incidenten. 

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017