Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

44e HT-roeirace geroeid onder perfecte omstandigheden

HT-race roeien 2018

HARLINGEN- Net als vorig jaar werd ook de HT-roeirace van dit jaar geroeid onder perfecte omstandigheden. Circa 135 sloepen met roeiers uit het gehele land maakten de oversteek van Harlingen naar Terschelling te maken. Om 08:30 vertrok de eerste groep sloepen vanuit de Nieuwe Willemshaven in Harlingen.

Een uur later gingen de laatsten van start. Tot zover bekend kwamen alle deelnemende sloepen zonder problemen aan op Terschelling. Hierbij werden zeer goede tijden genoteerd. Tijdens de oversteek kregen de sloepen begeleiding van veel volgschepen en overige pleziervaart. Op de nagenoeg gladde Waddenzee leverde dit mooie plaatjes op. 

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017

HT-race roeien 2017