Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Pittige omstandigheden tijdens 45e HT-roeirace

HT-race roeien 2019

HARLINGEN- Voor de 45e keer werd de traditionele HT-roeirace geroeid. Ondanks de ogenschijnlijk mooie omstandigheden hadden de roeiers het soms zwaar te verduren door een stevige wind en golfslag. Circa 140 sloepen met roeiers uit het gehele land maakten de oversteek van Harlingen naar Terschelling

Om 10:00 vertrok de eerste groep sloepen vanuit de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. Een uur later gingen de laatsten van start. Tot zover bekend kwamen alle deelnemende sloepen zonder problemen aan op Terschelling. Tijdens de oversteek kregen de sloepen begeleiding van veel volgschepen en overige pleziervaart. Op Terschelling werden de roeiers groots onthaalt waarna velen van hen zich in het feestgedruis storten.

HT-race roeien 2019

HT-race roeien 2019

HT-race roeien 2019

HT-race roeien 2019

HT-race roeien 2019

HT-race roeien 2019

HT-race roeien 2019

HT-Roeirace 2019 (31-05-2019)