Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Meer dan 100 schepen van start bij HT-zeilrace

HT-zeilrace 2019

HARLINGEN- Donderdagochtend was de start van de jaarlijkse HT-zeilrace. Deze zeilrace van Harlingen naar Terschelling en visa versa wordt georganiseerd door de Harlinger Watersport Vereniging. Ook dit jaar deden er circa 130 schepen in verschillende klasses mee.

Door een stevige wind was het vanaf de start in het Kimstergat ten noorden van Harlingen gelijk al een groots spektakel waarbij het aankwam om de zeilkunsten van de deelnemers. De race naar Terschelling kende weinig grote problemen. Op vrijdag zullen de deelnemers in de ochtend weer starten bij Terschelling om de oversteek naar Harlingen te maken.

HT-zeilrace 2019

HT-zeilrace 2019

HT-zeilrace 2019

HT-zeilrace 2019

HT-zeilrace 2019