Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Inbraak bedrijven industrieterrein Oostpoort Harlingen

Inbraak bedrijven industrieterrein Oostpoort Harlingen

HARLINGEN- Tussen zaterdag 23 september 2017 17:00 uur en maandag 25 september 2017 08:00 uur zijn er meerdere diefstallen in/uit bedrijven geweest op het industrieterrein Oostpoort te Harlingen. Er is bij Visser afvalverwerking, gelegen aan de Galvanistraat te Harlingen, ingebroken.

Er werden daarbij meerdere zeecontainers opengebroken en goederen weggenomen. Daarnaast werd er brandstof gestolen. Er is tevens gepoogd in te breken bij het bedrijf ESK, gelegen aan de Curiestraat te Harlingen. Daar werden meerdere zeecontainers, een transformatorhuisje en een bouwunit opengebroken en doorzocht.

Indien u meer informatie heeft over de diefstallen neemt u dan contact op met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Ook indien u verdachte personen of voertuigen heeft gezien rond te tijden van de inbraken. Daarnaast vragen wij u indien uw camerasysteem iets heeft vastgelegd contact met ons op te nemen. Tevens wijzen wij u er op dat u ook een anonieme melding kunt doen bij Meld Misdaad Anoniem. Neemt u hiervoor contact op met het telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie Fryslan