Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Inbraakgolf in Harlingen

Aanhoudingen Harlingen voor mensenhandel en vuurwapenbezit

HARLINGEN- Binnen korte tijd zijn er veel inbraken geweest in Harlingen. Afgelopen dagen zijn er inbraken gepleegd in een woning aan de Noorderhaven en in het gebouw van de Stedelijke Muziekvereniging aan de Hoogstraat. Eerder waren er al inbraken in het centrum van Harlingen en aan de Westerzeedijk.

De politie doet onderzoek in deze zaken. Het is onbekend of er al personen in beeld zijn bij de politie die mogelijk verdacht worden van deze inbraken. Heeft u tips en/of mogelijke informatie over deze inbraken? Neem dan contact op met de politie via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer) of via Politie Noordwest Fryslan op 0900-8844.