Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Jongeren duwen vrouw Harlingen: getuigen gezocht

Jongeren duwen vrouw Harlingen: getuigen gezocht

HARLINGEN- Op dinsdag 26 maart omstreeks 21.30 uur liep een 64 jarige vrouw met haar hondje over de Koningin Wilhelminastraat te Harlingen. Nabij het uitvaartcentrum naderden 3 of 4 jongens haar uit de richting van het spoor. Toen ze de jongens passeerde werd ze omver geduwd en kwam hierdoor ten val.

Ze liep hierbij letsel op aan haar arm en gezicht. Mocht u getuige geweest zijn van het voorval en/of weten welke jongens dit gedaan hebben wilt u dit dan bij ons bekend maken. Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.

Bron: Politie Noord-west Friesland