Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Feest in Harlingen: Juni Feestweek 2018

Juni Feestweek Harlingen 2018

HARLINGEN- De Juni Feestweek in Harlingen staat weer op het punt van beginnen. Van 4 tot en met 10 juni zijn er weer diverse activiteiten in de havenstad. Zo zijn er de jaarlijkse kaatspartijen op de Lanen in Harlingen oftewel Lanenkaatsen 2018.

Uiteraard zal ook dit jaar het Lanenkaatsen weer de nodige humoristische en legendarische momenten opleveren. Ook dit jaar zullen de wedstrijden opgeluisterd worden met diverse muziekoptredens. Een straat verder zal de kermis op de Schritsen weer voor veel blije gezichten gaan zorgen. Op zaterdag 9 juni zullen vele acts en optredens het harlinger centrum vullen tijdens het Straatfestival. Naast deze genoemde activiteiten zal er nog veel meer te beleven zijn in de havenstad. Dus: een week boordevol activiteiten voor jong en oud.

Juni Feestweek Harlingen 2017