Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Keukenbrandje Harlingen valt mee

Keukenbrandje Harlingen valt mee

HARLINGEN- Een keukenbrandje in een woning aan de P.J. Troelstrastraat was donderdagmiddag snel onder controle. Om 11:35 werd de brandweer van Harlingen gealarmeerd voor de brand. Ter plaatse bleek het vuur inmiddels gedoofd te zijn. De brandweer deed nacontrole.

Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht enkele bewoners van de woning. Vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Keukenbrandje Harlingen valt mee