Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Kop-staart botsing op A31 Franeker

Kop-staart botsing op A31 Franeker

FRANEKER- Bij een kop-staart botsing op de A31 tussen Franeker en Schalsum zijn dinsdagmiddag twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt. Het ongeval gebeurde op een stuk snelweg waar in plaats van vier rijbanen maar twee banen beschikbaar zijn in verband met wegwerkzaamheden.

Doordat de bestuurder van een busje zijn remmende voorganger te laat opmerkte botsten de beide voertuigen met elkaar. Ambulancepersoneel heeft de betrokkenen gecheckt. Berger C.L. International heeft beide voertuigen geborgen. De aanrijding en de daarop volgende bergingswerkzaamheden zorgden voor oponthoud voor het verkeer in de richting van Leeuwarden.

Kop-staart botsing op A31 Franeker