Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Lijnbus ramt viaduct Franeker

Lijnbus ramt viaduct Franeker

FRANEKER- Een lijnbus van Arriva heeft donderdagochtend een viaduct geramd aan de Rients Koopmansstraat in Franeker. De bus bleek te hoog om veilig onder het viaduct door te kunnen. Een aantal gasflessen bovenop de bus scheurden open door de aanrijding.

Tevens kwam een deel van deze gasflessen op de weg terecht. De brandweer van Franeker ging ter plaatse om voor een veilige omgeving te zorgen en metingen te verrichten. Ten tijde van het ongeval zat enkel de buschauffeur in de bus. Hij raakte niet gewond. De Rients Koopmansstraat bleef enige tijd tijd afgesloten voor de afhandeling van het ongeval.

Lijnbus ramt viaduct Franeker