Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Man (63) vermist op Terschelling

Man (63) vermist op Terschelling

TERSCHELLING- Vanaf donderdag 8 december wordt op Terschelling de 63-jarige Agathus Kok (roepnaam Tom) vermist op Terschelling. Op donderdag werd de man nog gesignaleerd op de Longway richting West aan Zee. Daarna ontbreekt ieder spoor van hem.

Inmiddels zijn er al diverse zoekacties geweest waaraan onder andere politie, brandweer en KNRM deelnamen maar ook veel andere vrijwilligers. Ook werd er een Kustwachtvliegtuig en politiehelikopter ingezet, dit alles nog zonder resultaat. Dhr. Kok is 1,75 meter, hij heeft halflang grijs haar, een baardje, een ronde bril en draagt een beige/bruine jas met een blauwe trui. Diegene die tips en/of informatie heeft wordt dringend gevraagd contact op te nemen met de politie via 112 of 0900-8844.

**Update 18-12-2016**

Ondanks verschillende zoekacties is dhr. Kok nog niet aangetroffen. Het is vrijwel zeker dat hij zich nog op Terschelling bevindt. Er wordt aangenomen dat dhr. Kok zich ergens verschuild. Er is eerst besloten om geen georganiseerde zoekacties meer uit te voeren. Een ieder op Terschelling wordt nog wel gevraagd om uit te kijken naar dhr. Kok.

Vermiste Tom Kok

Man (63) vermist op Terschelling