Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Monteur zwaar gewond bij ongeval Franeker

Monteur zwaar gewond bij ongeval Franeker

FRANEKER- Een monteur van een installatiebedrijf is zaterdagavond zwaar gewond geraakt tijdens werkzaamheden in Franeker. Naar verluidt kreeg de man een elektrische schok en liep hierbij brandwonden op. Gealarmeerd ambulancepersoneel kreeg assistentie van het MMT.

Deze kwamen per helikopter uit Amsterdam. Vervolgens is de man met zwaar letsel overgebracht naar het brandwondencentrum van het Martini ziekenhuis in Groningen. Wat de oorzaak van het ongeval is, is nog niet bekend gemaakt.

Monteur zwaar gewond bij ongeval Franeker

Monteur zwaar gewond bij ongeval Franeker