Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

11 mei: Reddingbootdag KNRM 2019

11 mei: Reddingbootdag KNRM 2019

HARLINGEN- Aanstaande zaterdag: 11 mei wordt weer de jaarlijkse Nationale Reddingbootdag van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) gehouden. Op de vele KNRM-stations kan men een kijkje nemen in de spreekwoordelijke keuken.

Naast uitleg over het reddingswerk, demonstraties en het vertonen van film- en fotomateriaal kan er natuurlijk ook weer meegevaren worden op de diverse reddingboten. Uiteraard opent ook het KNRM-station in Harlingen aan de Dokkade haar deuren weer voor het publiek. De Reddingbootdag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer info kijkt u op www.knrm.nl of volgt u het Twitter-account van de KNRM: twitter.com/KNRM