Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Nieuw op Scannernet.nl: Storm-pagina

HARLINGEN- Scannernet.nl heeft er weer een nieuwe pagina bij. Vanaf nu kunt u via onze speciale Storm-pagina informatie omtrent onder andere wind, water en stormschademeldingen (P2000) tijdens stormachtige weersomstandigheden volgen. De informatie op deze pagina wordt real-time vernieuwd.

Zo vindt u op de pagina de actuele weersituatie (wind en windwaarschuwingen) voor de Nederlandse kustgebieden en de golfhoogtes op Waddenzee en Noordzee. Ook is informatie omtrent het getij overzichtelijk weergegeven. De scheepvaart kunt u volgen via de Live AIS en op de twee webcam-streams ziet u de actuele situatie in de haven van Harlingen. Dit alles terwijl u luistert naar de Live Scanner stream (maritiem). Neem dus snel een kijkje op onze nieuwe Storm-pagina.