Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Frisse maar geslaagde Nieuwjaarsduik Harlingen

Nieuwjaarsduik 2017 Harlingen 

HARLINGEN- Tientallen mensen trotseerden op nieuwjaarsdag gevoelstemperaturen rondom het vriespunt tijdens de Nieuwjaarsduik 2017 op het strand van Harlingen. Om 14:00 klonk het startschot waarna de deelnemers zich een weg over het harlinger strand baanden om een frisse duik in de Waddenzee te nemen.

Aangezien het laag water was moesten er de nodige meters extra afgelegd worden. Dit evenement werd door de KNRM Harlingen in goede banen geleid. Na de 'verkwikkende' duik konden de deelnemers zich weer opwarmen met onder andere snert en andere lekkernijen.

Nieuwjaarsduik Harlingen 2017

Nieuwjaarsduik Harlingen 2017

Nieuwjaarsduik Harlingen 2017

Nieuwjaarsduik Harlingen 2017

Nieuwjaarsduik Harlingen 2017

Nieuwjaarsduik Harlingen 2017 (01-01-2017)