Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Onderzoek naar bedrijfsinbraak Harlingen

Onderzoek naar bedrijfsinbraak Harlingen

HARLINGEN- De politie onderzoekt een poging tot bedrijfsinbraak bij hotel Centraal aan de Brouwerstraat 12 te Harlingen. De poging tot inbraak is gepleegd tussen maandag 27 juni 2016 23:45 uur en dinsdag 28 juni 2016 00:15 uur.

Er is gepoogd om aan de achterzijde van het hotel, aan de zijde van de Carl Visschersteeg, in te breken. De verdachte is ook via die zijde weer vertrokken. Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend. Heeft u tips over bovenstaande zaak? Neem dan contact op met de politie via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer) of via Politie Noordwest Fryslan op 0900-8844.