Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto van de weg A7 Wons

Auto van de weg A7 Wons

WONS- Op de A7 ter hoogte van Wons is donderdagochtend een inzittende van een personenauto gewond geraakt nadat dat auto van de weg raakte en in de naastgelegen bosjes terecht kwam. Het ongeluk gebeurde op hoge snelheid door nog onbekende oorzaak.

De brandweer van Bolsward en Sneek werden gealarmeerd om het slachtoffer uit het wrak te bevrijden. Twee ambulances en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse om medische hulp te verlenen. Na enige tijd kon het slachtoffer uit de auto worden gehaald en na stabilisatie overgebracht worden naar het ziekenhuis. Een deel van de A7 werd tijdens de hulpverlening afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Auto van de weg A7 Wons

Auto van de weg A7 Wons

Auto van de weg A7 Wons