Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Ongeval harlinger kraanschip in Amsterdam

Ongeval harlinger kraanschip in Amsterdam

HARLINGEN- Bij een ongeval met het kraanschip "Dynamo' van de harlinger aannemer De Boer & De Groot zijn donderdag geen gewonden gevallen. Wel is er aanzienlijke schade aan de kraan en een brug waarop de kraan viel. De kraan viel om tijdens het verwijderen van palen uit het water aan de Oosterdokskade in de hoofdstad.

Hoe de kraan kon omvallen wordt onderzocht.

Foto: De Boer & De Groot (archief)

Ongeval harlinger kraanschip in Amsterdam