Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto op de kop in sloot Achlum

Auto op de kop in sloot Achlum

ACHLUM- Door nog onbekende oorzaak raakte maandagavond een auto van de weg en kwam op de kop in een sloot terecht op de Lollumerweg nabij Achlum. De gealarmeerde brandweer van Witmarsum hoefde niet in actie te komen.

De bestuurder van het voertuig is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Berger C.L. International heeft het voertuig geborgen.

Auto op de kop in sloot Achlum

Auto op de kop in sloot Achlum

Auto op de kop in sloot Achlum

Auto op de kop in sloot Achlum (23-01-2017)