Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde

TZUMMARUM- Donderdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Tjessingawei-Camstrawei (N393) tussen Tzummarum en Minnertsga. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Bij deze aanrijding tussen twee personenauto’s raakte één persoon gewond.

Een andere inzittende van één van de auto's werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar deze kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie kwam ter plaatse om de exacte toedracht te achterhalen. Alle drie de voertuigen liepen forse schade op en werden afgesleept door een berger. Tijdens het incident werd de weg gestremd voor het overige verkeer.

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde

Ongeval N393 Tzummarum: 1 gewonde