Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Oldtimer rijdt op vrachtwagen Dongjum

Oldtimer rijdt op vrachtwagen Dongjum

DONGJUM- Een automobilist is vrijdagavond op een stilstaande vrachtwagen op de Tzummarumerweg in Dongjum gereden. Het ongeval gebeurde rond 19:00. De automobilist raakte gewond en moest door de brandweer en gealarmeerd ambulancepersoneel uit het zwaarbeschadigde voertuig worden gehaald.

Hij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden. Het Mobiel Medisch Team dat onderweg was vanuit Eelde werd vroegtijdig teruggestuurd omdat hun assistentie niet benodigd was. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Oldtimer rijdt op vrachtwagen Dongjum

Oldtimer rijdt op vrachtwagen Dongjum

Oldtimer rijdt op vrachtwagen Dongjum