Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Twee gewonden bij ongeval Witmarsum

Twee gewonden bij ongeval Witmarsum

WITMARSUM- Op de Rijpenderlaan nabij Witmarsum zijn vrijdagavond twee mensen gewond geraakt nadat zij met hun auto van de weg raakten in een sloot terecht kwamen. De brandweer van Witmarsum en die van Franeker hebben gezamenlijk de slachtoffers uit de auto gehaald en overdragen aan ambulancepersoneel.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. Beide gewonden zijn per ambulance overbracht naar het ziekenhuis.

Twee gewonden bij ongeval Witmarsum

Twee gewonden bij ongeval Witmarsum

Twee gewonden bij ongeval Witmarsum