Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Forse aanrijding rondweg Franeker

Forse aanrijding rondweg Franeker

FRANEKER- Bij een aanrijding tussen twee voertuigen zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ging mis op de kruising Burgemeester J. Dijkstraweg - A. van Voorthuijsenweg. Door een voorrangsfout botsten beide auto's op elkaar. De brandweer van Franeker assisteerde bij de hulpverlening.

Beide inzittenden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Forse aanrijding rondweg Franeker

Forse aanrijding rondweg Franeker

Forse aanrijding rondweg Franeker

Forse aanrijding rondweg Franeker (08-01-2017)