Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Twee gewonden bij aanrijding Franeker

Twee gewonden bij aanrijding Franeker

FRANEKER- Vrijdagmiddag vielen er twee gewonden bij een aanrijding tussen een brommobiel en een scooter op de kruising Edisonstraat-Harlingerweg. De twee gewonden waren berijders van de scooter. Na de aanrijding kwamen de twee ten val.

Ze werden gewond overgebracht naar het MCL. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Twee gewonden bij aanrijding Franeker

Twee gewonden bij aanrijding Franeker