Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Vrachtwagen kantelt op N31 Harlingen

Ongeval vrachtwagen N31 Harlingen

HARLINGEN- Op de N31 ter hoogte van Midlum is woensdagavond een vrachtwagen met bieten gekanteld. De melding kwam rond 22:10 op de meldkamer binnen waarna de brandweer van Harlingen werd gealarmeerd. Tevens ging een ambulance en de politie met meerdere voertuigen ter plaatse.

De chauffeuse van de vrachtwagen kon met hulp uit de cabine worden gehaald. Zij raakte gewond en werd overgebracht naar het MCL. De weg werd tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor het verkeer. Later in de nacht werd de vrachtwagencombinatie geborgen. Wat de oorzaak van het ongeval was is onbekend.

Ongeval vrachtwagen N31 Harlingen

Ongeval vrachtwagen N31 Harlingen

Ongeval vrachtwagen N31 Harlingen