Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Weer ongevallen door plotselinge gladheid

Weer ongevallen door plotselinge gladheid

SCHALSUM- Wederom zijn ten gevolge van plotselinge gladheid een aantal ongevallen gebeurd op de A31 tussen Franeker en Leeuwarden. Donderdagochtend raakten een aantal auto van de weg na een hevige hagelbui. Ter hoogte van Schalsum belandden twee bestelbussen in de berm naast de snelweg.

Ook een derde auto raakte zwaar beschadigd. Een politieauto die onderweg was naar de meldingen raakte ook van de weg. Bij de ongevallen vielen geen gewonden. Ook op de Rijksstraatweg ter hoogte van Zweins raakte een auto van de weg. Deze kwam in botsing met een aantal bome. Ook hier vielen geen gewonden bij de aanriijding, al was de schade groot.

Foto's: Edwin Brandsma (Ditisfryslan.nl)

Weer ongevallen door plotselinge gladheid

Weer ongevallen door plotselinge gladheid

Weer ongevallen door plotselinge gladheid