Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Gladheid zorgt voor ongevallen in NW-Friesland

Gladheid zorgt voor ongevallen in NW-Friesland

FRANEKER- Plotselinge gladheid heeft er zaterdagochtend voor gezorgd dat in Noordwest Friesland, maar ook in de rest van de provincie een groot aantal ongevallen en valpartijen in het verkeer hebben voorgedaan. De gladheid ontstond door een combinatie van winterse neerslag en temperaturen van dichtbij het vriespunt.

Hierdoor raakte natte weggedeelten bevroren. Op de A31 bij Franeker raakten twee voertuigen in de slip. Bij dit ongeval vielen geen gewonden. Ook op de Wommelserweg bij Tzum ging het mis. Daar raakte een terreinauto van de weg en kwam in de naastgelegen sloot terecht. Ook bij dit ongeval vielen geen gewonden. Naast deze verkeersongevallen kwamen ook een aantal fietsers en voetgangers ten val ten gevolge van de gladheid. Een aantal van het is met verwondingen overgebracht naar ziekenhuizen in de provincie.

Gladheid zorgt voor ongevallen in NW-Friesland

Gladheid zorgt voor ongevallen in NW-Friesland