Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Live scanner stream Fietselfstedentocht 2016

Fietselfstedentocht 2016

HARLINGEN- Maandagochtend, 2e pinksterdag zullen circa 15000 fietsers vanuit Bolsward starten om de 11Friese steden aan te doen. De eerste 600 fietsers zullen om 05:00 van start gaan om de 235 km af te gaan leggen. Tijdens deze tocht is er een live scanner stream via Scannernet.nl beschikbaar.

Hierop is de communicatie tijdens de Fietselfstedentocht te beluisteren. Zo is onder andere de communicatie van het Rode Kruis te beluisteren. De overige live streams van Scannernet.nl zijn uiteraard ook gewoon online. We hebben een speciale pagina waarop u de live scanner stream Fietselfstedentocht 2016 vindt en kunt beluisteren. Deze pagina vindt u HIER.

Tevens vindt u op deze pagina het Live Blog Fietselfstedentocht 2016 waarop realtime informatie en wetenswaardigheden over de fietstocht zullen melden.