Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Opnieuw ongeval Wommelserweg Tzum

Opnieuw ongeval Wommelserweg Tzum

TZUM- Op de Wommelserweg nabij Tzum vond zondagochtend voor de derde keer in korte tijd een ongeval plaats. Ook ditmaal was de waarschijnlijk oorzaak gladheid. Twee voertuigen, een pick-up truck en een bestelauto botsen frontaal op elkaar.

De inzittenden werden gecontroleerd op verwondingen terwijl de politie het ongeval afhandelde. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten afgesleept worden.

Opnieuw ongeval Wommelserweg Tzum