Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Overleden vrouw (30) aangetroffen in water

Overleden vrouw (30) aangetroffen in water

FRANEKER- Woensdagavond werd een overleden vrouw aangetroffen in het water van de Noorder Gracht in Franeker. Dit gebeurde rond 19:00 toen voorbijgangers het lichaam aantroffen. In eerste instantie werd een reddingsactie op touw gezet door de hulpdiensten te alarmeren.

Al snel bleek dat de jonge vrouw, een 30-jarige inwoonster van Franeker, was overleden. De vindplaats werd daarom aangemerkt als 'plaats delict'. Forensische Opsporing kwam ter plaatse om de oorzaak van het te water raken te achterhalen en eventueel sporen veilig te stellen.

Overleden vrouw (30) aangetroffen in water

Overleden vrouw (30) aangetroffen in water