Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Overval supermarkt Harlingen: verdachte opgepakt

Overval supermarkt Harlingen: verdachte opgepakt

HARLINGEN- Donderdagmiddag heeft er een overval plaatsgevonden in de Poiesz supermarkt aan de Johan van Oldenbarnveltstraat in Harlingen. Rond 16:00 bedreigde de man aanwezig winkelpersoneel. Kort na de overval startte de politie een Burgernet-actie.

Hierin werden mensen in Harlingen gevraagd om uit te kijken naar de man. Later op de dag kon er een verdachte aangehouden worden in een woning in Pingjum. Het is niet bekend gemaakt of de dader een buit heeft meegnomen uit de winkel. De politie doet nader onderzoek in deze zaak.

Overval supermarkt Harlingen: verdachte opgepakt