Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Politie zoekt betrokkene ongeval Franeker

Politie zoekt betrokkene ongeval Franeker

FRANEKER- De politie onderzoekt een verlaten plaats ongeval in Franeker. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze verlaten plaats ongeval. De verlaten plaats ongeval is gepleegd op maandag 10 oktober 2016 rond 13:55 uur.

Er zijn in het fietstunneltje onder de Burgemeester J. Dijkstraweg twee fietsers tegen elkaar aangereden. Dit fietstunneltje zit bij de A. van Voorthuijsenweg te Franeker. Een van de betrokkenen is na het ongeval weggefietst in de richting van Bloemketerp. Zij voldoet aan het volgende signalement:

– Oudere dame ca. 50 a 60 jaar oud
– Grijs kort haar
– Ca. 1.75 meter lang
– Korte doorgestikte jas, kleur beige/grijs
– Reed op een elektrische fiets
 

De politie is opzoek naar deze vrouw. Bent of kent u deze vrouw dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie. Heeft u of één van uw huisgenoten: Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die voldoet aan het signalement? Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie. Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer). anders belt u, Politie Noordwest Fryslan, Telefoon: 0900-8844