Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Jaarwisseling Noord-West Friesland verloopt rustig

Jaarwisseling Noord-West Friesland verloopt rustig

HARLINGEN- De jaarwisseling is in onze regio rustig verlopen. Grote incidenten bleven uit, al moesten de hulpverleningsinstanties wel enkele malen in actie komen. De brandweer van Franeker moest uitrukken voor een aantal buitenbranden.

Zo moesten de spuitgasten onder andere naar Oosterbierum voor een brandend autowrak en naar Welsrijp en Sexbierum voor buitenbrandjes. Brandweer Harlingen had het rustiger: zie moesten enkel in actie komen voor een forse buitenbrand in de P.J. Troelstrastraat in de havenstad. Veiligheidsregio Fryslân kijkt terug op een relatief rustig verlopen jaarwisseling. Voor zowel Brandweer Fryslân als de Friese geneeskundige diensten, is de overgang van 2017 naar 2018 beheersbaar verlopen. Ook de ziekenhuizen in Friesland hadden het relatief rustig. Hier meldden zich enkele vuurwerkslachtoffers.

 

">