Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Scannernet.nl bestaat 10 jaar

Scannernet.nl bestaat 10 jaar

HARLINGEN- Scannernet.nl bestaat dit jaar 10 jaar. In 2007 begonnen wij met de website nadat wij al jaren vervent scannerluisteraar waren. In het begin was de site gericht op het luisteren naar de scanner. De live scanner streams zijn in de jaren flink uitgebreid en hebben inmiddels duizenden luisteraars getrokken.

Nog steeds ligt dit aan de basis van het succes van de site. In de loop der jaren hebben wij de site steeds verder uit weten te breiden, onder andere met nieuws uit de regio, het volgen van scheepvaart en luchtvaart via onder andere AIS en ADS-B en hebben wij een webshop toegevoegd waarin wij al menig klant van mooie producten hebben voorzien. Wij proberen de site dagelijks up-to-date te houden en daar waar mogelijk te verbeteren. Daarbij hebben wij de ondersteuning van adverteerders, sponsoren en u als bezoeker. Onze dank daarvoor. In de afgelopen tien jaar hebben al ruim 2,3 miljoen bezoekers de site bezocht. In november verwachten wij de miljoenste pageview van 2017, wat aangeeft dat de site nog erg populair is en dat deze populairiteit nog steeds stijgende is. Om alle bezoekers van de site en onze volgers op Twitter en Facebook te bedanken gaan wij in november een verloting van een drietal mooie prijzen (twee mooie boeken en een retro scanner) houden. Ook u kunt meedoen! De actie vindt gelijktijdig op de website als op Twitter en Facebook plaatst zodat op elke platform een prijs verloot wordt onder 3 verschillende deelnemers. 

Scannernet.nl 10 jaar

De verloting heeft inmiddels plaatsgevonden. Dit zijn de winnaars:

  • Website: Ed Bus (Boek 'DIt is Harlingen')
  • Twitter: @petermarcel15 (Boek 'Varend vermogen')
  • Facebook: Berto Wonink (Uniden Bearcat scanner)

Gefeliciteerd met jullie prijs. Iedereen bedankt voor het meedoen aan deze actie en voor alle felicitaties die wij hebben mogen ontvangen!

Widget is loading comments...
>

Tweets #Scannernet10jaarHARLINGEN- Scannernet.nl bestaat dit jaar 10 jaar. In 2007 begonnen wij met de website nadat wij al jaren vervent...

Geplaatst door Scannernet.nl op vrijdag 10 november 2017