Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Scannernet.nl zoekt goed doel

Scannernet.nl zoekt goed doel

HARLINGEN- Scannernet.nl is op zoek naar goede doelen. Wij zijn op zoek naar goede doelen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken en dan met name lokale initiatieven zoals dierenambulances, goederenbanken en/of goede doelen die een raakvlak hebben met onze website.

Tot zondag 15 april a.s. kunnen organisaties zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze Social Media kanalen Twitter & Facebook. U als bezoeker van de site heeft inmiddels 17 doelen aangedragen die meedingen naar de prijs. De winnaar krijgt een jaar lang gratis adverteren op Scannernet.nl (met een directe link naar de website van de organisatie) t.w.v. € 150,-. Daarnaast zullen wij 5% van onze omzet vanuit de Webshop in de maanden mei, juni & juli doneren aan het goede doel.

Maar liefst 2100 keer werd er gestemd en met grote overmacht (40%) is gekozen tot winnaar:

Stichting Vaarwens

 Stichting Vaarwens wint Goede-doelen actie Scannernet.nl