Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Gezocht: Joomla-expert

Scannernet.nl zoekt Joomla-expert

HARLINGEN- Dat Scannernet.nl een populaire website is blijkt wel uit de circa 1,3 miljoen pageviews die wij reeds in 2018 hebben gehaald. Wij krijgen veel positieve feedback op de site en daarnaast vinden wij het nog steeds een uitdaging om de site bijna dagelijks te updaten en online te houden.

Inmiddels hebben wij door de jaren heen al de nodige ervaring opgedaan met het content management systeem (CMS) Joomla. Helaas reikt onze technische ervaring niet ver genoeg om de website ook de komende jaren up-to-date en online te houden. Daarom zijn wij actief op zoek naar een Joomla-expert die ons wil ondersteunen bij de 'onderhoud' van Scannernet.nl. Bent u deze 'Joomla-expert' die wij zoeken, of kent u wellicht iemand die ons zou willen ondersteunen neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om hierover van gedachten te wisselen. Help ons mee om Scannernet.nl online te houden.