Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Scheepsbrand Harlingen snel onder contrôle

Scheepsbrand Harlingen snel onder contrôle

HARLINGEN– Een kortdurende scheepsbrand zorgde zaterdagmiddag omstreeks kwart over één voor flinke rookontwikkeling. Personeel van de scheepswerf waar het schip op de kade lag is zelf gaan blussen en had het vuur bij aankomst van de brandweer al onder controle.

De brandweer voerde een nacontrole uit. De brand is mogelijk bij werkzaamheden ontstaan.

Scheepsbrand Harlingen snel onder contrôle

Scheepsbrand Harlingen snel onder contrôle