Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Brandweer Menaldum rukt uit voor schoorsteenbrand

Brandweer Menaldum rukt uit voor schoorsteenbrand

MENALDUM- De brandweer van Menaldum moest zondagochtend uitrukken voor een schoorsteenbrand in een boerderij aan de Fjouwerhus in Menaldum. Ter plaatse bleek er inderdaad sprake te zijn van een schoorsteenbrand.

De gealarmeerde hoogwerker van brandweer Leeuwarden kon echter niet ter plaatse komen over een smalle weg. Daarop is de schoorsteen geveegd vanaf een ladder.

Brandweer Menaldum rukt uit voor schoorsteenbrand