Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Felle slaapkamerbrand P.J. Troelstrastraat Harlingen

Felle slaapkamerbrand P.J. Troelstrastraat Harlingen

HARLINGEN- Een korte, maar felle brand in een slaapkamer van een woning aan de Pieter Jelles Troelstrastraat in Harlingen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag voor veel schade gezorgd. Rond 01:30 werd de brandweer van Harlingen gealarmeerd.

Bij aankomst van de eerste eenheid kwam de rook al uit de woning. De brandweer heeft een binnenaanval met blusschuim gedaan waarna de brand snel onder controle was. Wat de precieze oorzaak van de brand was is nog niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk is deze ontstaan in een elektrisch deken. Salvage kwam ter plaatse om te helpen bij de afhandeling van de brand.