Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Snelheidsovertreders N31 Harlingen

Snelheidsovertreders N31 Harlingen

HARLINGEN- Op dinsdag 13 februari 2018 tussen 10.00 uur en 11.00 uur werden een tweetal autobestuurders geverbaliseerd in verband met het overschrijden van de maximum snelheid op de N31 te Harlingen. Toegestane snelheid ter plaatse bedraagt 70 kilometer per uur.

Een bestuurder reed (gecorrigeerd) 106 kilometer per uur. Een tweede bestuurder reed (gecorrigeerd) 145 kilometer per uur. Van deze bestuurder werd tevens het rijbewijs ingenomen.

Bron: Politie Noord-west Friesland