Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Tall Ships Races 2018 pagina Scannernet.nl online

Tall Ships Races Harlingen 2018

HARLINGEN- Van vrijdag 3 augustus tot en met maandag 6 augustus vindt tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 plaats. Met de komst van maar liefst 54 Tall Ships uit diverse landen maakt Harlingen zich op voor een daverend maritiem festijn met een uitgebreid programma voor jong en oud.

Na een indrukwekkende Sail In Parade op vrijdag vindt er een vierdaags programma vol muziekoptredens en andere festiviteiten plaats. De imposante schepen worden tijdens Sail Harlingen opengesteld voor het publiek. Ook zullen de bemanningen van de schepen zich tijdens de Crew Parade op zaterdag 4 augustus uitbundig presenteren aan het publiek. Scannernet.nl heeft een speciale pagina voor dit evenement online gezet. Via deze pagina volgt u online vier dagen lang nautische pracht en festiviteiten. Zo vindt u op deze pagina foto's en video's, uitgebreide informatie en een speciale live scanner & webcam stream. Neem dus een kijkje op de Tall Ships Races Harlingen 2018 pagina van Scannernet.nl.