Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Uitgebrande auto zorgt voor zoekactie Vlieland

Uitgebrande auto zorgt voor zoekactie Vlieland

VLIELAND- Dinsdagochtend kregen de hulpverleningsdiensten melding van een ongeval op de Postweg te Vlieland. Hier zou aan de kant van de weg een auto in brand staan. Ter plaatse bleek de na smeulende auto in de sloot te liggen ter hoogte van de ‘Oude Kooi’. Er werd niemand bij het voertuig aangetroffen.

Omdat de kans bestond dat de bestuurder en/of bijrijder mogelijk gewond was en te voet was vertrokken, werd er een zoekactie gestart. Daarvoor werd onder andere een politie helikopter ingezet. Uiteindelijk is er niemand in de omgeving aangetroffen. De politie doet nader onderzoek naar wat er heeft plaatsgevonden. Er is contact geweest met de eigenaar van de auto, die ook niet weet wie het voertuig meegenomen heeft. Bent u getuige of weet u meer over deze zaak? Bel dan 0900-8844 of leg contact met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie Vlieland

Uitgebrande auto zorgt voor zoekactie Vlieland

Uitgebrande auto zorgt voor zoekactie Vlieland